Öztreyler’den Silahtaroğluna 20 damper

Öztreyler, inşaat sektörünün firmalarından Silahtaroğlu’na 20 adet kamyon üstü damper teslim etti.

Gebze fabrikasında gerçekleştirilen teslimat törenine, Öztreyler Satış Müdürü Burak Şahin, Satış Uzmanı Hakan Araç ve Silahtaroğlu İnşaat Alt Yapı Yöneticisi Tuncay Tüzüntürk katıldı.

Öztreyler inşaat ve hafriyat sektörü firmalarına 2024 yılı teslimatlarına bir yenisini ekledi. Silahtaroğlu İnşaat’ın filosuna katılan 20 damper, Gebze üretim merkezinde firma yönetimine teslim edildi. Teslimata katılan Alt Yapı Yöneticisi Tuncay Tüzüntürk, “Türkiye’nin her bölgesinde özellikle altyapı, üstyapı, raylı sistemler, sulama, doğalgaz ve petrol boru hattı, enerji ve çevre projelerinde faaliyet gösteriyoruz. İnşaat ve inşaat sektörüne yönelik tamalarda işin gereği ve müşterinin talepleri dahilinde farklı çözümlere yöneliyoruz. Öztreyler’in üst yapılarından son derece memnunuz. Yaptıkları iş son derece kaliteli ve teslimat konusunda sıkıntı yaşamadık. Bizi en çok sevindiren şey bu oldu. Verdikleri termin sürelerini aşmadıkları için Burak bey’e ve tüm ekibe teşekkür ediyorum” diyor.

Öztreyler Şantiye ve İnşaat sektörü ürünleri

40 yılı geride bırakan Öztreyler damper, yarı römork, kamyon kasa – römork, hidrolik damper, tanker, silobas gibi inşaat sektörünün en fazla ihtiyaç duyduğu ürünleri treyler ve şasi üstü ekipmanları standart ürün yelpazesi ile birlikte müşteri taleplerine bağlı olarak özel imalat gerektiren projeler gerçekleştiriyor. Öztreyler son dönemde, savunma sanayi ürünleri ve demiryolu vagonları alanında da üretim ve ürünleri ile dikkat çekiyor, gelişmeye devam ediyor.

Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar