Personel ve kurumsal taşımacılık sektörünün öncü kuruluşlarından Altur Turizm, 50. kuruluş yılını kutladığı 2026 yılında gerçekleştirdiği araç yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Yarım asırlık geçmişi boyunca güvenli, konforlu ve kaliteli hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren şirket, Volkswagen Ticari Araç, Mercedes-Benz Türk ile MAN ve NEOPLAN markalarıyla iş birliğini yeni yatırımlarla güçlendirdi.
Volkswagen Ticari Araç ile Güçlü İş Birliği

Altur Turizm’in 50. yılı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, şirketin sektördeki başarı yolculuğu ve Volkswagen Ticari Araç ile uzun yıllardır devam eden iş birliği değerlendirildi. Volkswagen Ticari Araç yöneticileri, Altur’un kurumsal taşımacılık alanındaki yarım asırlık deneyiminin sektör için önemli bir başarı hikâyesi olduğunu vurgularken, güvenlik, konfor, dayanıklılık ve operasyonel verimlilik odaklı çözümlerle müşterilerinin yanında olmaya devam ettiklerini ifade etti.

Altur filosunda görev yapan Volkswagen Crafter ve Transporter modellerinin, yolcu konforu, geniş iç hacim ve güvenlik özellikleriyle şirket operasyonlarına katkı sunduğu belirtildi.
Mercedes-Benz’ten 20 Adet Tourismo Teslimatı

Altur Turizm’in 50. yılındaki önemli yatırımlarından biri de Mercedes-Benz Türk tarafından gerçekleştirilen 20 adet Tourismo 15 teslimatı oldu. Şirketin ihtiyaçlarına göre özel olarak yapılandırılan araçlar, güvenlik, konfor ve verimlilik özellikleriyle filoya katıldı.
Teslimat töreninde konuşan Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, 1976 yılında başlayan yolculuklarının bugün Türkiye’nin en büyük personel taşımacılığı organizasyonlarından birine dönüştüğünü belirterek, araç yatırımlarının hizmet kalitesinin ayrılmaz bir parçası olduğunu söyledi.

Mercedes-Benz Türk yetkilileri ise uzun yıllara dayanan iş ortaklığının yeni teslimatlarla daha da güçlendiğini vurguladı.
MAN ve NEOPLAN’dan 30 Yeni Otobüs
Altur’un 2026 yılı yatırım programında MAN ve NEOPLAN markaları da önemli yer tuttu. Şirket, filosuna 20 adet MAN Lion’s Coach ve 10 adet NEOPLAN Tourliner olmak üzere toplam 30 yeni otobüs kattı.

Bahçelievler’de düzenlenen teslimat töreninde konuşan Abdurrahim Albayrak, ilk aracının MAN olduğunu hatırlatarak markanın kendileri için özel bir yere sahip olduğunu söyledi. Albayrak, bugün filodaki MAN markalı araç sayısının 120’ye ulaştığını belirterek, MAN ve NEOPLAN otobüslerinin sunduğu konfor, güvenlik, yakıt ekonomisi ve güçlü satış sonrası hizmetlerin tercih sebepleri arasında yer aldığını ifade etti.
50 Yıllık Tecrübeyle Büyümeye Devam
Altur Turizm, yarım asırlık geçmişi boyunca müşteri memnuniyeti, güvenlik ve operasyonel mükemmeliyeti temel öncelikleri arasında tutarken, yeni araç yatırımlarıyla filosunu gençleştirmeyi ve hizmet kalitesini artırmayı sürdürüyor. Volkswagen Ticari Araç, Mercedes-Benz Türk, MAN ve NEOPLAN ile devam eden güçlü iş birlikleri de şirketin büyüme hedeflerine destek vermeye devam ediyor.
Abdurrahim Albayrak: “Güçlü İş Ortaklarımızla Yolumuza Devam Ediyoruz”
Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Albayrak, şirketin bugün ulaştığı noktada çalışanların emeği, müşterilerin güveni ve iş ortaklarının desteğinin büyük payı olduğunu belirterek, “50 yıllık deneyimimizden aldığımız güçle geleceğe daha büyük hedeflerle bakıyoruz. Filomuzu yenilemeye, hizmet kalitemizi artırmaya ve sektörümüze değer katmaya devam edeceğiz” dedi.




















