Atek Lift’ten 4. nesil alüminyum kapak platformu

2021 yılında ürünlerini yenileme ve geliştirmeye odaklanan Atek Lift, Profesyonel Seri olarak adlandırdığı DMA Lift serilerinin yanı sıra bu seri ile uyumlu çalışabilecek ve 1000 mm yük merkezinde vadedilen yük kapasitesini sorunsuz bir şekilde taşıyabilecek olan 4. nesil alüminyum platformu ALM4’ü tanıtıyor.

Atek Lift, yıl sonuna kadar halihazırda bir kısmının tasarımını ve üretimini yapmış olduğu hafif tip 3,5 tonluk araçlar için 750 kg kapasiteli liftler, Yeni Pro Control kontrol paneli, Slider liftler gibi birçok ürünü de müşterilerinin beğenisine sunmayı planlıyor.

ALM4 Alüminyum Platform, sağlam yapısı ile öne çıkarken, özel alaşımı sayesinde korozyona uğramayarak yıllarca araç arkasında temiz bir görüntü sunuyor.

ALM4 Platformun bir diğer özelliği ise üzerinde entegre olarak RollStop özelliği ile geliyor olması. Müşteri talepleri doğrultusunda hareketli ürün taşıyan müşteriler için tasarlanan RollStop mekanizması aktifleştirilebiliyor.

Maksimum taşıma kapasitesi ve stabil bir kullanım sunan yeni seri liftleri için tasarlanan ALM4 Platform, araç arkasından forklift yardımı ile yapılan yüklemeler de göz önünde bulundurularak, tam 7000 kg dayanıklılık testine tabi tutulmuş ve bu testten başarı ile geçmiş bir ürün.

 

.

Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar