Schmitz Cargobull’dan Sarp lojistik’e 8 frigorifik

Sarp Lojistik, Schmitz Cargobull’dan 8 adet daha S.CU V2 Schmitz soğutma üniteli frigorifik treyler teslim aldı.

Sarp Lojistik, Türkiye’de lojistik ve taşımacılık alanında faaliyet gösteriyor sektörde double-deck taşımacılık ve akıllı depo konusunda hizmet veriyor.

Eskişehir merkezli Sarp Lojistik filosunu geliştirme, güncelleştirme ve ileri teknolojilerle hizmet verme amacına yönelik olarak filosuna Schmitz Cargobull’dan 8 adet daha S.CU V2 Schmitz Soğutma üniteli frigorifik treyler aldığı bildirildi.

Eskişehir üretken firmaları, stratejik konumu ile farklı sektörlerin modern bir şekilde gelişmesine hem iç pazarda hem de uluslararası taşımacılıkta avantaj sağlamalarına zemin hazırlıyor. Lojistik ihtiyaçlara cevap veren, çözümler sunan Sarp lojistik hem yurtiçinde hem de yurtdışında, müşteri odaklı yaklaşımı, modern araç filosu ve teknolojik altyapısıyla dikkat çekiyor. Sarp lojistik filosunu geliştiriyor.

Nisan 2004’te Eskişehir’de kurulan Sarp A.Ş. her biri uydu donanımlı, ısı kontrollü ve double deck araçlardan oluşan geniş filosuyla ulusal ve uluslararası kara nakliye hizmetleri veriyor. Sarp, Eskişehir OSB’de müşteri ihtiyaçlarını uçtan uca karşılayacak şekilde günümüz lojistik teknolojisi ile donatılmış deposunda hizmet vermeye devam ettiği bildiriliyor.

Sarp Lojistik Kıdemli Nakliye Operasyonları Müdürü Oğuz Raşit Togay: ‘’Schmitz Cargobull’un bu modelini, taşımacılık ihtiyaçlarımızı en iyi karşılayan araç olduğu için seçtik. Schmitz markasını ise kalitesi, dayanıklılığı, karşılıklı güven anlayışımızın sağlamlığı nedeniyle tercih ettik. Önümüzdeki dönemlerde Schmitz ile çalışmaya devam etmeyi arzuluyoruz.

Gelecekteki lojistik yatırım planlarımızda, daha çevre dostu ve verimli araçlarla filoyu genişleterek sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmayı, elektrikli ve hibrit araçları filoya dahil ederek operasyonel verimliliği arttırmayı planlıyoruz. Akıllı lojistik çözümlerine yatırım yaparak süreçleri daha verimli hale getirmeyi, veri analitiği ve yapay zeka kullanarak talep tahmini ve envanter yönetimini optimize etmeyi hedefliyoruz. E-ticaretin büyümesiyle birlikte stratejik lokasyonlarda yeni depolama alanları açmak önemli. Otomasyon sistemleriyle donatılmış modern depolar hızlı teslimat süreçlerini destekleyecek. Yeşil lojistik uygulamalarına yönelmek, geri dönüşüm ve atık yönetimi konusunda daha etkin stratejiler geliştirmek de önceliklerimiz arasında.

Sarp Lojistik, özmal ve sözleşmeli tedarikçi araçları ile hem yurt içinde hem de yurt dışında hızlı tüketim malları (FMCG) ile soğuk zincir başta olmak üzere müşteri taleplerine cevap verebilecek karayolu taşıma çözümlerini bünyesinde barındırmaktadır. Tüm filo araçları, oda sıcaklığı, serin, soğuk ve donuk taşımaya uygun ısı kontrollü olup, araç içi sıcaklıkları merkezden 7/24 online izlenebilme imkânına sahiptir. Bu özellikleriyle Sarp Lojistik, güvenli ve ekonomik taşıma koşulları sağlayabilmektedir” diyor.

Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar