Aspöck yenilikleri IAA 2024’te tanıtıldı

Treyler ve otomotiv sektörünün önde gelen aydınlatma ve elektrik bağlantı elemanları üreticisi Aspöck Systems, IAA 2024 fuarında sektöre yönelik yeni aydınlatma elemanlarını ve yenilikçi çözümlerini tanıttı. Aspöck, ürünlerine yeni tasarımlar kazandırarak treyler ve otomotiv aydınlatmasında dikkat çekici yenilikler sundu.

2025 yılı International Trailer Award Aspöck “RADC 2.0” ürününe verildi.

Aspöck, ürünlerinde ışık kalitesi, yüzey dayanıklılığı, kir ve toz tutmama özellikleri, ışık kaynağı verimliliği ve bağlantıların yalıtımı gibi unsurlara verdiği önemle tanınmaktadır. Şirketin yeni dönem stratejisi kapsamında, ürettikleri treyler arka aydınlatma lambalarına üretici firmanın markasının eklenmesi planlanmaktadır.

Aspöck’ün en yeni ürünü olan ve Türkiye’de müşterilere sunulacak yuvarlak biçimli ECOROUND, IAA standında ilk kez sergilendi ve büyük ilgi topladı.

Aspöck ürünleri arasında, geniş bir özel aydınlatma ve çalışma lambası grubu da yer almakta. Bunun yanı sıra iş makinelerinde kullanılmak üzere özel tasarlanmış çalışma lambaları ve LED çubuklar da portföyde bulunuyor.

Aspöck Türkiye Genel Müdürü Selçuk Akman ve Aspöck Türkiye’den Oya Özdemir IAA Transportation 2024 fuarında ürünler hakkında bilgi verdiler.
Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar