BPW’nin bütünleşik çözümleri IAA’da

Aks üretimi ve çeşitli amaçlara yönelik aks tasarımlarıyla treyler ve ağır ticari taşıt sektörüne destek sağlayan BPW, bu geleneğini sürdürmeye devam ediyor. BPW, aks çözümlerine ek olarak Ermax ile elektrik tesisatı ve aydınlatma ekipmanları, Hestal ile treyler üst yapısı, kayar baba, çatı kaldırma ve kilitleme sistemleri sunuyor. Ayrıca HBN ile plastik ve kompozit çamurluk ve aksesuarlar da BPW’nin geniş ürün yelpazesinde yer alıyor.

BPW’nin sunduğu çözümleri idem telematics yazılımı tamamlıyor. Bu yazılım, bağlantılılık, araç takip ve filo yönetim sistemlerini içeriyor ve treyler filoları için dijital yönetim çözümleri sağlıyor.

Geniş ürün yelpazesi, yüksek kalite ve güvenilirliği ile tanınan BPW standı, dünyanın çeşitli ülkelerinden ziyaretçi, bayi ve müşterileri çekiyor. Ziyaretçiler, çözüm arayışları ve güvenilir yenilikleri izlemek için IAA fuarında BPW standını sıkça ziyaret ediyor.

BPW standında, elektrifikasyon alanında en güncel ve yararlı çözümlerden biri olan e-Power aks sergileniyor. Bu aks, Thermo King ile yapılan iş birliği sayesinde soğutucu ünitelerin elektriğini aksın rejenerasyon yoluyla karşılıyor.

Türk ziyaretçiler, BPW standında Satış Müdürü Yasin Aziz ve Satış Sonrası Direktörü Fuat Andıç tarafından ürün ve hizmetler hakkında bilgilendiriliyor.

Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar