Schmitz Cargobull, Denetim Kurulu’na yeni bir üye katıldı

Schmitz Cargobull AG’nin 2021/2022 Mali Yılındaki son Denetim Kurulu toplantısı, 2022 tarihinde gerçekleşti. 29 Mart 2022, Ukrayna’daki savaşın arka planına, tedarik zincirini çevreleyen belirsizliğe ve korona pandemisinin yarattığı devam eden zorluklara karşı.

Planlanan halefiyet politikasının bir parçası olarak, Denetim Kurulu’na yeni bir üye katıldı. Karin Hageböck, kısmi emekliliğinin tahliye aşamasına geçen Heinz Pfeffer’in yerini aldı. Heinz Pfeffer, 1 Eylül 2009’dan beri Schmitz Cargobull AG Denetim Kurulu’nun bir üyesiydi.

Denetim Kurulu, Yönetim Kurulu ve tüm Schmitz Cargobull iş gücü, sunduğu hizmetler için Schmitz Cargobull adına en içten teşekkürlerini sunar ve kendisine iyi dileklerini sunar. gelecekteki çabaları için en iyisi.  

Karin Hageböck, IG Metall’in Rheine’deki şubesinin genel müdürü, ilk yetkili temsilcisi ve aynı zamanda saymanıdır ve Heinz Pfeffer’in birlik içindeki doğrudan halefidir. Kariyerine IG Metall’de 1990’ların başında sendika sekreteri olarak başladı. Sanayi memuru olarak kalifiye olduktan sonra, FernUniversität Hagen’de iş hukuku ve iflas hukuku alanında uzmanlaşarak hukuk okumaya devam etti.

Yıllık Genel Kurul Toplantısı, IG Metall temsilcisi Pietro Bazzoli’nin ani ölümüyle gölgelendi. 24 Eylül 2019’dan beri Schmitz Cargobull Denetleme Kurulu üyesiydi. Uzun süredir devam eden Siemens İş Konseyi Başkanı ve yakın zamanda IG Metall Bocholt’un ilk yetkili temsilcisi, 26 Mart’ta 53 yaşında öldü. Geride bir eş bırakıyor. ve üç kızı. 

Schmitz Cargobull AG’nin Denetim Kurulu Başkanı Dirk Hoffmann, “Denetim Kurulu üyemizin ani ölümüyle derinden sarsıldık” dedi, “Pietro Bazzoli’yi özverisi ve çözümlere ulaşmaya odaklanmasıyla hatırlayacağız. Ailesine başsağlığı ve en derin taziyelerimizi sunuyoruz.”

Toplantı sırasında, Denetim Kurulu ayrıca Boris Billich (Satış) ve Andreas Busacker’ın (Finans) Yönetim Kurulu koltuklarının beş yıl daha uzatıldığını da onayladı. 
Denetim Kurulu Başkanı Dirk Hoffmann’ın açıkladığı gibi, erken sözleşme uzatmaları da şirketin son yıllardaki başarılı seyrini yansıtıyor: “Yönetim Kurulu, bu geçmiş dönem boyunca zorlu görevlerle başarılı bir şekilde yüzleşti. Önümüzdeki büyük zorluklar göz önüne alındığında, hem yönetim ekibine hem de şirkete bir bütün olarak istikrarlı, ortak bir bakış açısı sağlamak istiyoruz.”

Yönetim Kurulu’nda bir değişiklik olarak, Eylül 2021’den bu yana Satınalma ve Lojistik’ten sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Dr. Günter Schweitzer, Operasyonları Yönetim Kurulu’nda da temsil edecek. Yönetim Kurulu sözleşmesi Mart ayında sona eren Michael Grund’dan görevi devraldı. 

Haber Alt Paylaş

Benzer yazılar