|
|
|
İNCELEME-TEST
|
Anasayfa » Üstyapi
OKT Trailer Ar-Ge merkezi (curiosity center) açıldı
12 Ekim 2018, 17:13
Evliya Çelebi'nin "Dağlarından yağ, ovalarından bal akan şehir" olarak nitelendirdiği Aydın şehrinde OKT Treyler, Ar-Ge merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
OKT Trailer hem firmalara hem Aydın'a hem de sektöre yeni bir değer kattı. Curiostiy center adı verilen ar-ge merkezi açılışına Aydın milllet vekilleri, OKT müşterileri ve sektör tedarikçileride katıldılar. Açılış töreninde misafirleri mehter marşı ve Aydın'ın meşhur devesi karşıladı. Misafirler arasında Afrikadan gelmiş olan Gana ülkesinden misafirlerde hazır bulundu.
 |
Üstyapi |
 |
|
|
|
E-Bülten Aboneligi
|
TAŞIYANLAR Ticari Taşıtlar Dergisi / ÜSTYAPI Dergisi / 3D LOJİSTİK Dergisi - Sitemizde yer alan yazılar ve resimler kısmen veya tamamen kopyalanamaz. Basın Kanuna göre “yerel-süreli yayın” kapsamındadır.
Basın kanunu ve fikir sanat eserleri kapsamında tüm hakları yayıncısına aittir. RSS Kaynağı
|